1.12. juhlistettiin joulun alkua Quarteirassa 50. ihmisen voimin ravintola Girassolissa. Tuvan täytyttyä alkoi joululaulut soimaan Duurin laulajien (ja soittajan) tahtiin.
Alusta pitäen joulun tunnelmaa oli nostattamassa piparkakut unohtamattakaan glögiä (vaikka siitä unohdin kuvan ottaa). Glögin oli Sirpa Uimosen keittiössä tehty ja sen reseptin voisin vaikka viedä takataskussani Suomeen asti.
Muutaman yhteislaulun jälkeen oli aika syödä riisipuuroa ja sekameteli soppaa, jotka olivat valmistaneet Mervi Matalamäki ja Arja Nordström. Puuroon riisi oli haettu rajantoiselta puolelta, koska sieltä kuuleman mukaan saa parhaat ja edullisimmat riisit puuroon.
Yhteislaulut jatkoivat niin vauhdikkaissa tunnelmissa, ettei kameraan kerennyt mukaan :
Kaiken kaikkiaan ilta oli onnistunut, tupa täynnä ja joulumieltä tuli ainakin itselläni rintaan.
Iso kiitos kaikille järjestäjille ja mukana olleille, toivottavasti järjestätte jotain samankaltaista ensivuonna.
– Sonja