Työpaikat

Työtä tarjotaan

Työtä haetaan

Harjoittelijoita Algarven Suomi-Seuralle

Algarven Suomi-Seura etsii toimistoharjoittelijaa alkaen joulukuusta 2019, sekä IT/tietojenkäsittely -harjoittelijaa syksyksi 2019!

Algarven Suomi-Seuran syksyksi valitun  toimistoharjoittelijan sopimus päättyy joulukuun alussa, josta alkaen etsimme toimistoharjoittelijaa  vähintään 3 kuukaudeksi.

Työ on järjestötyötä ja sen teko tapahtuu toiminnanjohtajan ja johtokunnan ohjeiden mukaisesti. Seuran jäsenet ovat pitkälti ikäihmisiä/eläkeläisiä, jotka viettävät talvet tai asuvat vakituisesti Portugalissa.

Seuran toimisto sijaitsee Portimãossa. Eniten tapahtumia on toimiston läheisyydessä, mutta työ voi viedä ympäri Algarvea. Aktiivisella 28 vuotta toimineella yhdistyksellä on noin 700 jäsentä. Seura toimii Algarven maakunnassa auttaen ja opastaen jäseniään Portugalissa elämisessä ja asumisessa sekä tiedottaen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Seura järjestää myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Paras tapa tutustua seuran toimintaan on kotisivujemme kautta: www.algarvensuomiseura.fi.

Toimistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

• Perustoimistorutiineja kuten; sähköposti, puhelut, asiakasneuvonta, verkkosivujen päivittäminen, käteiskassa, alustava kirjanpito, jäsenrekisteri, uutiskirjeet
  • Monipuolisesti jäsenten ohjausta ja neuvontaa
  • Viestinnän tehtäviä
  • Retkien suunnittelua ja järjestämistä, harrastushetkien/tapahtumien suunnittelua ja vetämistä, esim. liikuntatapahtumat, luonto- ja kulttuurikäynnit yms. myös oman mielenkiinnon mukaan
IT/Tietojenkäsittelyharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

• Seuran kotisivujen ylläpitämistä ja päivittämistä
  • Sisällöntuotantoa, käyttäjien poistamista ja aktivoimista
  • Muiden käyttäjien koulutusta sekä kotisivujen käytöstä/ylläpitämisestä, aiemmin tehdyn ohjekirjan päivittämistä.
  • Tietokoneiden päivittämistä ja yleistä ylläpitoa
  • ATK-tuen pitäminen seuran asiakkaille ja kurssien järjestäminen, kuten Tietokoneen käyttö -kurssi ja/tai Mobiililaitteiden perusteet – harjoittelijan toiveisiin ja opintoihin mukautuen

Harjoittelijoilta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkielenä on suomi, mutta työtehtävistä suoriutuminen vaatii myös kohtuullista englannin taitoa. Myös Portugalin (sekä kielen että maan) tuntemisesta on suuri etu. Vaikka töitä tehdään päivittäin suomalaisten kanssa, tulee portugalilainen toimintakulttuuri hyvin tutuksi.

Seura tarjoaa harjoittelijoille asuntoedun, mutta ei palkkaa. Asunto on ”soluasunto” eli harjoittelijat asuvat samassa asunnossa. Harjoittelijoilla on omat makuuhuoneet, mutta kylpyhuone, keittiö ja olohuone ovat yhteistä tilaa.

Mikäli kiinnostuit harjoittelusta seurassamme, laita lyhyt esittely itsestäsi ja kerro meille, mitä opintosi sisältävät sekä millaista harjoittelua tulisit suorittamaan sähköpostitse: algarve.suomi@sapo.pt.

Ilmoitus jätetty 25.6.2019

Työtä hakemassa