Työpaikat

Työtä tarjotaan

Työtä haetaan

Harjoittelijoita Algarven Suomi-Seuralle

Algarven Suomi-Seura etsii toimistoharjoittelijaa v.2021  syyskaudelle alkaen syyskuusta sekä IT/tietojenkäsittely -harjoittelijaa syksyksi 2021!

Harjoittelujen kesto vähintään 3 kk.

Työ on järjestötyötä ja sen teko tapahtuu toiminnanjohtajan ja johtokunnan ohjeiden mukaisesti. Seuran jäsenet ovat pitkälti ikäihmisiä/eläkeläisiä, jotka viettävät talvet tai asuvat vakituisesti Portugalissa.

Seuran toimisto sijaitsee Portimãossa. Eniten tapahtumia on toimiston läheisyydessä, mutta työ voi viedä ympäri Algarvea. Aktiivisella 29 vuotta toimineella yhdistyksellä on noin 650 jäsentä. Seura toimii Algarven maakunnassa auttaen ja opastaen jäseniään Portugalissa elämisessä ja asumisessa sekä tiedottaen ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Seura järjestää myös runsaasti erilaisia aktiviteetteja. Paras tapa tutustua seuran toimintaan on kotisivujemme kautta: www.algarvensuomiseura.fi.

Toimistoharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Perustoimistorutiineja kuten; sähköposti, puhelut, asiakasneuvonta, verkkosivujen päivittäminen, käteiskassa, alustava kirjanpito, jäsenrekisteri, uutiskirjeet
  • Monipuolisesti jäsenten ohjausta ja neuvontaa
  • Viestinnän tehtäviä
  • Retkien suunnittelua ja järjestämistä, harrastushetkien/tapahtumien suunnittelua ja vetämistä, esim. liikuntatapahtumat, luonto- ja kulttuurikäynnit yms. myös oman mielenkiinnon mukaan
IT/Tietojenkäsittelyharjoittelijan työtehtäviin kuuluu muun muassa:
 
  • Seuran kotisivujen ylläpitämistä ja päivittämistä
  • Sisällöntuotantoa, käyttäjien poistamista ja aktivoimista
  • Muiden käyttäjien koulutusta sekä kotisivujen käytöstä/ylläpitämisestä, aiemmin tehdyn ohjekirjan päivittämistä.
  • Tietokoneiden päivittämistä ja yleistä ylläpitoa
  • ATK-tuen pitäminen seuran asiakkaille ja kurssien järjestäminen, kuten Tietokoneen käyttö -kurssi ja/tai Mobiililaitteiden perusteet – harjoittelijan toiveisiin ja opintoihin mukautuen

Harjoittelijoilta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työkielenä on suomi, mutta työtehtävistä suoriutuminen vaatii myös kohtuullista englannin taitoa. Myös Portugalin (sekä kielen että maan) tuntemisesta on suuri etu. Vaikka töitä tehdään päivittäin suomalaisten kanssa, tulee portugalilainen toimintakulttuuri hyvin tutuksi.

Mikäli kiinnostuit harjoittelusta seurassamme, laita lyhyt esittely itsestäsi ja kerro meille, mitä opintosi sisältävät sekä millaista harjoittelua tulisit suorittamaan sähköpostitse: algarve.suomi@sapo.pt.

Ilmoitus jätetty 16.3.2021

Työtä hakemassa

Yhteydenotot

sähköposti: algarve.suomi@sapo.pt

puh: (+351) 967 520 976

Osoite

Rua do Quinta do Bispo, Edifício Crisfer, Loja 2 R/C, 8500-729 Portimão. Sisäänkäynti kadun Avenida 25 Abril puolelta.