Algarven Suomi-Seuran uutiskirje
View this email in your browser

Algarven Finfo 8/2020
27.3.2020

TOIMINNANJOHTAJAN TURINOITA
Viimeinen tiedotteemme lähti maanantaina. Tähän perjantaihin mennessä on paljon muuttunut. Virustartunnat Portugalissa ovat lisääntyneet nopeata vauhtia, tänään klo 13 Algarvessa oli jo 99 tartunnan saanutta, joista yksi on kuollut. Koko maassa tartuntoja on yhteensä 4268, joista sairaalahoidossa on 354, kuolleita 76, parantuneita 43. Kokeiden tuloksia odottaa 3995 henkilöä.
Maan viranomaiset ennustavat tartunnan saaneiden määrän lähtevän laskuun vasta toukokuussa.

Nopeasti järjestyi myös kotiutuslento Portugalissa oleville suomalaisille. Lento lähti tänään klo 12 Faron lentokentältä, jossa oli hyvin rauhallista useimpien lentojen ollessa peruttuja.  Lennolla oli mukana 127 suomalaista, joiden olen kuullut selvinneen kotimaahan ilman ongelmia.
Sysäyksenä ulkoministeriön päätökseen järjestää kotiutuslennot Suomeen sekä Farosta että Funchalista toimi ilmeisesti seuran kautta tehty kartoitus charter-lennon Faro - Helsinki tarpeellisuudesta, johon vastasi 105 Portugalissa olevaa suomalaista. 

Edelleen on voimassa hätätila, ja sen pidentäminen näyttää hyvin todennäköiseltä. Seuraamme päivittäin muuttuvia ohjeita ja määräyksiä, joista tärkeimmistä pyrimme tiedottamaan.

Uutiskirjeemme ovat nyt kaikkien luettavissa seuran verkkosivuilla www.algarvensuomiseura.fi » Etusivu » Ajankohtaista
Algarven Suomi-Seuran FB-sivuilla julkaistaan lisäksi muita tiedotuksia ja uutisia, jotka jaetaan myös suljettuun Facebook-ryhmään Algarvessa mitä vaan. 
 
Lisäksi suomalaiset ovat perustaneet omia WhatsApp  - "korona"-ryhmiä, mm. Corona2020 em Lagos, sekä Jumiin jääneet.  FB-ryhmä Suomalaiset Portugalissa on myös yksi kanava olla yhteydessä muihin suomalaisiin.

Erittäin hyvää ja asiallista informaatiota englanniksi julkaisee Facebookissa Safe Communities Portugal -yhdistys, joka toimii rikosten ehkäisyn ja väestönsuojelun saralla.  Yhdistyksen puheenjohtaja David Thomas piti seuramme jäsenille erittäin hyvän turvallisuusaiheisen luennon lokakuun kuukausilounaalla.  Kannattaa seurata!

Mahdollista yhteydenottoa varten olisi meille tärkeätä tietää  kuinka monta seuran jäsentä on vielä jäänyt Portugaliin.  Ilmoita sähköpostilla algarve.suomi@sapo.pt tai tekstarilla puhelimeen (+351) 967 520 976, jos olet vielä Portugalissa.  Sähköpostiviestiin pane myös puhelinnumerosi.  
Jos et ole vielä tehnyt matkustusilmoitusta lähetystön verkkosivuilla, tee se nyt heti.  Vain matkustusilmoituksen tehneihin saa lähetystö yhteyden tarpeen vaatiessa.

Koska sairastuneiden määrä tulee edelleen kasvamaan, on mahdollista, että joku meistä Portugaliin jääneistä suomalaisista (siitä huolimatta, että olemme esimerkillisiä ja noudatamme kaikkia annettuja ohjeita!) saa tartunnan.  Siksi tässä Finfossa on ohjeita hoitoon hakeutumisesta. 
Uusien ohjeiden lisäksi on uutiskirjeeseen jätetty jo julkaistuja määräyksiä, ohjeita ja neuvoja. Käy katsomassa onko kaikki ohjeet vielä muistissa!

Seuran toimistoa pidetään suljettuna niin kauan kuin määräykset vaativat.
Yhteydenotot puhelimella (+351) 967 520 976 tai sähköpostilla algarve.suomi@sapo.pt

Pysytään terveinä!

Maija Katila 
toiminnanjohtaja
HOITOON HAKEUTUMINEN

Fase de Mitigação ("lievennys"vaihe)
Portugalissa siirryttiin 25.3.2020 koronavirusepidemiassa kolmanteen vaiheeseen, jonka johdosta sairaaloissa ja terveyskeskuksissa otettiin käyttöön uusia määräyksiä.  Myös yksityissairaalat aloittivat tartunnan saaneiden hoidon .

Mitä tarkoittaa Fase de Mitigação ("lievennys"vaihe)?
Se on Covid-19-taudin vakavin vaihe, joka aktivoidaan, kun tartunta tapahtuu paikallisesti, suljetussa ympäristössä ja / tai yhteisössä.
Keskitytään Covid-19: n vaikutusten lieventämiseen ja leviämisen vähentämiseen erityisesti pyrkimällä minimoimaan siihen liittyvää kuolleisuutta.

Tässä vaiheessa lieviä oireita saaneet  potilaat pysyvät kotona, pahemmin oirehtivat ohjataan terveyskeskuksen vastaanotolle, vakavammat tapaukset sairaaloiden vastaanottoon ja kriittiset tapaukset sijoitetaan suoraan sairaalaan.

Mikä muuttuu käytännössä siirryttäessä eristämisvaiheesta lieventämisvaiheeseen?
Suuri muutos terveydenhuollossa on se, että kaikki julkiset sairaalat ja terveyskeskukset sekä yksityinen ja sosiaalinen sektori otetaan mukaan.

Tuleeko kaikkien käyttää maskia?
Ei. Maskien käyttöä suositellaan tässä vaiheessa vain riskiryhmissä oleville ihmisille, kun he ovat suurissa taajamissa tai käyvät terveyspalveluissa.
 
Pitäisikö testata kaikki tartuntaa epäilevät?
Kaikki ne, joilla epäillään infektiota ts. joilla on oireita kuten kuume, yskä tai paheneva krooninen yskä ja hengitysvaikeuksia, tulisi testata.

Henkilöt, joilla on yllä mainittuja oireita, tulee soittaa ilmaiseen palvelupuhelimeen SNS24 
(puh. 808 24 24 24), josta ohjataan lähimpään näytteiden ottopaikkaan tai oikeaan terveydenhoidon pisteeseen.

Soittaessasi SNS 24 -linjalle 808 24 24 24 (valinta 5 englanniksi) saattaa jonotusaika olla pitkä.

Jos oireet ovat lieviä eikä onnistu saamaan vastausta SNS24-palvelupuhelimesta voi täyttää kyselylomakkeen: "Avaliar sintomas"  https://www.sns24.gov.pt/avaliar-sintomas/?intro-sc=covid-19 

Lomake on vain portugaliksi, mutta yksinkertaiset kysymykset pystyy kääntäjällä tulkitsemaan.  Annettujen vastausten perusteella saa  hoito-ohjeet tai suosituksen hoitopaikasta.

Huomioikaa, että "Avaliar sintomas" -lomake
- ei ole kliininen diagnoosi
- ei ole lääkärin konsultaatio
- ei korvaa ammatillista terveydenhuoltoa
- käyttäjän on hyväksyttävä käyttöehdot

Mitä tehdään kun on vakavia oireita ja hengitysvaikeuksia?
Voi mennä sairaalan päivystysosastoon. Ne jaetaan kahteen osaan: toinen potilaille, joille on  hengitysvaikeuksia, mukaan lukien Covid-19-epäilyt, ja toinen muille potilaille.

Oireilevat testataan tärkeysjärjestyksessä
1.  sairaalahoitoa tarvitsevat
2. vastasyntyneet ja raskaana olevat naiset
3. terveydenhuollon ammattilaiset, joilla on oireita

Seuraavana henkilöt, joilla on lisäsairauksia (kuten astma, sydämen vajaatoiminta, diabetes, krooninen maksa- tai munuaissairaus,  keuhkoahtaumatauti, syöpä) tai alentunut vastustuskyky ja hoitokotien ja toipilasyksiköiden asukkaat.
Myös edellä mainittujen potilaiden kanssa läheisessä kontaktissa olleet henkilöt testataan.

Olen sairastunut ja määrätty kotihoitoon.  Mitä edellytetään asunnolta, jossa sairastetaan?
Saat hoidon  terveydenhoidon pisteessä, jos asunnossasi ei ole puhelinta tai matkapuhelinta, lämpömittaria, kylpyhuonetta (mieluiten vain potilaalle), vettä, saippuaa ja pesuaineita sekä tarvittaessa hoitajaa. Myös vastasyntyneet, raskaana olevat naiset tai ihmiset, joilla on heikentynyt vastustuskyky hoidetaan terveydenhoidon pisteissä.

Jos sairastan kotona, miten terveyttäni seurataan?
Kun olet soittanut puhelimeen SNS 24, saat puhelun lääkäriltä seuraavan 24 tunnin aikana, ja saat tekstiviestipyynnön näytteen ottoa varten tekstiviestillä.Tilaa saamasi ohjeen mukaan aika lähimmästä laboratoriosta tai muusta näytteenottopaikasta tai tarvittaessa saat näytteenottajan kotiin seuraavien 48 tunnin aikana. Jos oireita ei ole ensimmäisen näytteen oton jälkeen, toista testi 10. ja 14. päivän välillä ensimmäisistä oireista.

Näytteenottopaikkoja "Drive thru" on avattu ainakin Faron jalkapallostadionilla, Estádio Algarve, ja Portimãossa Arena (markkinapaikka, joka on muuten suljettu).  KOKEITA OTETAAN VAIN LÄHETTEEN TEKSTARILLE SAANEILTA.
Testiin ohjataan henkilöt, joilla on vähäisiä oireita eivätkä tarvitse sairaalahoitoa.
Autolla paikalle tulijoilta otetaan testi auton ikkunasta, eikä henkilöiden tarvitse tulla autosta ulos.

Tulkkipalvelu
Kun olet hakeutunut hoitoon ja jos sinulle tulee ylipääsemättömiä kielivaikeuksia hoitopisteessä on vapaaehtoiseksi tulkiksi ilmoittautunut Soila Hirvonen puh. (+351) 933 526 016. Soila antaa tulkkausapua sairaustapauksissa vain puhelimitse, koska ei asu Algarvessa. Pane Soilan numero talteen puhelimeesi jo nyt!

HÄTÄTAPAUKSESSA SOITETAAN AINA NUMEROON 112!
Uusi määräys turvaetäisyydestä
PIDÄ 2 METRIN TURVAETÄISYYS MUIHIN!

Ruokastokset
Supermarkettien on taattava ensijainen palvelu pelastuspalvelun ja terveydenhoidon henkilökunnalle sekä yli 70-vuotiaille ja kroonisesti sairaille. Kuuluminen näihin ryhmiin on todistettava henkilökortilla tai muulla dokumentilla.

Supermarketit E.Leclerc ja Aldi avaavat ovensa yhtä tuntia aikaisemmin ym. ammattilaisille ja yli 70-vuotiaille.
Joissakin supermarketeissa on varattu ensimmäiset kaksi tuntia ym. ammattilaisille ja yli 70-vuotiaille. Jotkut kaupat ovat päätyneet vain takaamaan ensijaisen palvelun.

Kukin kauppa päättää tavastaan toimia, ja käytäntö voi muuttua päivästä toiseen. Tarkista oman kauppasi tilanne ja aukioloajat kaupan nettisivuilta.

Jos asut apartamentos-hotellissa, jossa on ravintola, kysy onko heillä ruokapalvelu hotellin asiakkaille ravintolan ollessa suljettuna poikkeustilanteen vuoksi. Ainakin Portimãon Oceano Atlântico - hotellissa on mahdollista tilata aamulla päivän ateria, joka tuodaan asiakkaan ovelle, maksu tapahtuu pankkikortilla.

Karanteeni kaikille maahan tulijoille
Portugalin ja Espanjan välinen maaraja on ollut suljettuna 16.3.2020 klo 23 lähtien.  Rajan ylitys on sallittua vain töissä kävijöille, kuten terveydenhoidon työntekijät,  tavaran toimittajille jne. sekä kotimaahan palaaville EU-kansalaisille.
Algarven rajanylityspaikan Ponte de Guadiana kautta maahan tulevien Portugalin kansalaisten tai Portugalissa residentteinä asuvien on rajalla ilmoitettava osoite, jossa he voivat olla karanteenissa 14 päivän ajan.  Sama määräys koskee kaikkia ulkomailta Faron lentokentälle tulevia.  14 päivän karanteeni on pakollinen kaikille Portugaliin tuleville.

Portugalin camping-alueet on suljettu matkailijoilta
Camping-alueilla saavat olla vain vakituisesti siellä asuvat.

Torstaina 19.3.2020 pidetyssä ministerineuvoston istunnossa päätettiin kansallisen hätätilan aikana käyttöön otettavista erityistoimenpiteistä, joista iltapäivällä tiedotti pääministeri António Costa. Istunto jatkuu perjantaina. 
Tämän hetkisen tiedon mukaan lmoitetut toimenpiteet saavan lain voiman perjantaina 20.3.2020. 
Kansallinen hätätila on julistettu 2.4.2020 saakka, mutta sitä voidaan jatkaa tarvittaessa.

Hallituksen kriisiryhmä on muodostettu.  Siihen kuuluu pääministeri, valtioministerit, terveys-, sisä-, infrastruktuuri ja puolustusministeri.

Tärkeimmät päätökset, jotka koskevat myös meitä suomalaisia:

Pysy kotona!

Velvollisuutesi on pysyä kotona, lukuun ottamatta  Kysymyksiä ja vastauksia -osassa kerrottuja poikkeuksia

Karanteeni
Tartunnan saaneille tulee pakolliseksi eristäminen.  Sen noudattamatta jättämistä pidetään tottelemattomuusrikoksena. Samoin rikokseksi katsotaan muiden karanteenimääräysten rikkominen.
Kaikille Portugaliin matkustaville tuli 14 päivän karanteeni pakolliseksi.

Poliisia on ohjeistettu neuvomaan ja ohjaamaan karanteenimääräyksiä rikkoneet takaisin kotiin, vaikka heillä on oikeus käyttää myös ankarampia keinoja.

Kysymyksiä ja vastauksia


Voinko mennä ulos?
Kyllä, jos menet:
-  töihin
-  ruokakauppaan
-  apteekkiin
-  terveydenhoidon pisteeseen
-  pankkiin tai postiin
-  hoitamaan perheen jäsentä tai viemään lääkkeitä/ruokaa
-  noudat ruokaa take-away -ravintolasta (muut ravintolat ja kahvilat suljetaan)
-  ulkoilutat lemmikkieläintä (suositellaan lyhyitä lenkkejä)  tai viet eläinlääkärille 
-  voit myös ilman lemmikkiä tehdä lyhyitä kävelylenkkejä (kaikki urheilu, jossa
   kokoontuu ihmisiä on kielletty)
ulkona liikkumiseen ei tarvita mitään erityistä dokumenttia
-  poliisit saattavat kysellä kaduilla kulkijoilta syytä ulkona liikkumiseen
   ja kehottaa palaamaan kotiin


Onko iäkkäillä erityismääräyksiä?
Erityisen riskialttiiseen ryhmään kuuluvat yli 70-vuotiaat ja kroonisia sairauksia potevat, joilla on erityinen suojautumisen velvollisuus. Iäkkäiden tulisi pysyä kotona, ollen sallittua vain  välttämättömät ruoka- ja lääkeostokset, terveyskeskuksessa tai pankissa käynti, lemmikkieläinten ulkoilutus ja   ja lyhyet kävelylenkit ulkona.
Perheen, naapureiden ja kunnan tulee taata ikääntyvälle väestölle heidän tarvitsemansa tuki.

Voinko mennä verotoimistoon tai muihin julkishallinnon toimistoihin?
- julkiset palvelut hoidetaan  puhelimitse tai verkkopalveluina
- vain jos asian hoito vaatii henkilökohtaista läsnäoloa tilataan aika etukäteen, ilman ajanvarausta ei oteta vastaan julkishallinnon palvelupisteissä

Voinko lähteä ajelemaan autolla?
-  voimassa on velvollisuus pysyä kotona
-  välttämättömään asiointiin (ruokaostokset jne.) kuuluvat ajot ovat sallittuja
-  huoltoasemat pysyvät auki
-  ulkomaalaiset voivat lähteä kotimatkalle autolla, poistuen maasta virallisilta rajanylityspaikoilta

Tuleeko elintarvikkeiden säännöstelyä?
Pääministerin ilmoituksen mukaan on olemassa edellytykset sille, että tuotanto ja jakelu jatkuvat normaalisti, jos kuluttajat jatkavat vastuullista käyttäytymistä eivätkä ryhdy hamstraamaan.

Liiketoiminta
Suljetaan
-  ostoskeskukset, lukuunottamatta supermarketteja
ravintolat ja kahvilat, ainoastaan Take-Away -ravintolat pidetään auki
-  baarit, diskot, yökerhot
-  kampaamot ja hyvinvointipalveluyritykset
-   elokuvateatterit ja muut kulttuuritilat
-   kirjastot ja yhdistysten tilat - mukaan lukien Algarven Suomi-Seuran
    kirjasto/ toimisto
-   urheilutilat
-   liikkeet, joiden palvelu ei kuulu välttämättömiin palveluihin

Toiminnassa pidetään
supermarketit (sisälle päästetään vain 4 asiakasta/ 100 m2, muut odottavat ulkona)
-  leipomot
-  pikku ruokakaupat
-  kioskit
-  take-away-ravintolat (useista voi tilata ruuan kotiinkuljetuksen)
-  apteekit
-  huoltoasemat
-  pankit
-  postit
-  muut liikkeet, joiden toiminta katsotaan välttämättömäksi
kaikissa liikkeissä on rajoituksia sisään päästettävien
   asiakkaiden määrässä
-  suositellaan palvelu hoidettavaksi liikkeen ovella tai luukulla
   ilman asiakkaan sisälle tuloa
-  supermarkettien tavaroiden kotiinkuljetuspalvelu ei pysty vastaamaan
   kasvaneeseen kysyntään 

Kulkevatko bussit ja junat?

Kaiken joukkoliikenteen vuoroja on vähennytty.  Matkustajia saatetaan ottaa vähemmän, ja muita rajoituksia saattaa tulla.
MATKUSTAMINEN
Lennot Suomeen

Suomalaisia matkailijoita on kehotettu palaamaan Suomeen heti kun mahdollista.  Samanaikaisesti ovat lentoyhtiöt peruuttaneet lentoja Helsinkiin (peruutetut lennot TAP).  Lennon järjestäminen Suomeen on  muodostunut hankalaksi ja kalliksi.
Yhtenä vaihtoehtona ja vaivattomampana  tapana hankkia lentoliput on käyttää Algarven Suomi-Seuran pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Matkahaukan (puh. +358 9 296 5000, E-mail: info@matkahaukka.com) palveluja.

Lentokentillä on tullut ruuhkatilanteita, kun lentoja on ylibuukattu, ja kaikki lipun hankkineet eivät ole mahtuneet koneeseen.  Matkustajia kehotetaan tekemään lentoyhtiön sivuilla boarding pass heti kun check-in-palvelu avautuu.  Useilla lentoyhtiöillä check-in-palvelu alkaa 72 tuntia ennen lentoa, mutta tarkista oman lentoyhtiösi ohjeet.

Lissaboniin lennolle lähteneet varoittavat matkasta Algarvesta Lissaboniin julkisella liikennevälineillä, bussilla tai junalla, joissa kehotetun turvavälin pitäminen  on mahdotonta.  Suosittelemme Faron kentältä lähtevän lennon varaamista.  Valitettavasti Farosta ei ole suoria lentoja Helsinkiin.

Portugaliin matkustavat
Kaikille Portugaliin matkustaville on tullut 14 päivän karanteeni pakolliseksi.


Autolla Portugalista Suomeen
Vaikka EU-kansalaisilla, jotka ovat matkalla kotimaahan, on oikeus ylittää Portugalin maaraja Espanjan puolelle, oli rajan sulkemisen jälkeisenä päivänä 17.3. käännytetty Espanjaan pyrkiviä matkalaisia takaisin.  Tilanne korjautui 18.3. ja siitä lähtien on ollut mahdollista lähteä omalla autolla paluumatkalle Suomeen käyttäen virallisia rajanylityspaikkoja.

Espanjassa on suljettu hotellit ja ravintolat, jopa huoltoasemien kahvilat,  joten matkaan tulee valmistautua varaten Portugalista riittävästi elintarvikkeita.
Suomalaisissa lehdissä on julkaistu karavaanareiden kokemuksista matkasta Euroopan läpi.  


LUE PORTUGALIN MATKUSTUSTIEDOTE

Ulkoministeriön ohje:
Matkailija, palaa Suomeen
Valmiuslain mukaisten poikkeusolojen vuoksi valtioneuvosto on tehnyt päätöksen liikenteen rajoittamisesta Suomen ulkorajoilla torstaista 19.3. klo 00 alkaen. Suomalaisia matkailijoita kehotetaan palaamaan Suomeen heti kun mahdollista. 

Tee matkustusilmoitus, jotta edustusto voi olla sinuun yhteydessä: https://finlandabroad.fi/web/prt/etusivu

OHJEITA JA NEUVOJA 
PIDÄ ETÄISYYTTÄ
Kaikissa tilanteissa on itse pidettävä huolta, että pitää vähintään 2 metrin turvavälin muihin ihmisiin.  Suukottelu, halaukset  ja kättely on kiellettyä.  Ja muista huolellinen käsienpesu!


VÄLTÄ ASIOINTIKÄYNTEJÄ
Virasto- ym. hoidettavat asiat (esim. pankki)  hoidetaan sähköisesti tai puhelimella.  
Hallitus takaa, että esim. ajokortin tai muun virallisen dokumentin voimassaoloajan päättyessä poikkeustilanteen aikana,  dokumentti katsotaan edelleen voimassa olevaksi eikä sen uusimatta jättäminen johda rangaistuksiin. Esim. SEF ulkomaalaisvirastoon tilatun residenssikortin uusimiseen varatun ajan voi peruuttaa ja siirtää myöhemmäksi.

TERVEYDENHOITO
Terveyskeskuksista ja sairaaloista peruutetaan ei-kiireelliset vastaanottoajat ja ohjataan henkilökunta koronaviruspotilaiden hoitoon.  Hammaslääkärit hoitavat vain kiireellisiä tapauksia.
Koronavirustartuntaa epäillessä otetaan yhteyttä palvelupuhelimeen 808 242424, jossa asioidaan portugaliksi tai englanniksi.  Puhelin on valitettavasti pahoin ruuhkaantunut eikä uudesta vasta avatusta linjasta ole juuri ollut apua.

Seuraa tiedotuksia Portugalin terveyshallinnon sivuilla:  https://covid19.min-saude.pt tai 
https://www.dgs.pt/corona-virus.aspx
ja Suomen  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla:      
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19
 

PIDÄ HUOLTA ITSESTÄSI JA LÄHEISISTÄSI
Noudattamalla annettuja ohjeita suojaat itseäsi ja läheisiäsi.

ÄLÄ JÄTÄ YKSIN
Portugalissa olevat: muistakaa, että suomalaisten joukossa on useita yksin asuvia, joiden avunsaanti hätätilanteessa voi olla vaikeaa.  Jos tunnet jonkun yksin asuvan, pidä säännöllisesti yhteyttä puhelimitse, tekstarein tai meilaten: kysy onko kaikki kunnossa!

 
SEURA(N)ELÄMÄÄ

Poikkeustilanteessa seuran toimisto on suljettuna 2.4.2020 saakka.
Palvelemme puhelimitse (+351) 967 520 976 
ja sähköpostilla algarve.suomi@sapo.pt


Jatkamme tiedottamista poikkeustilanteesta:
- uutiskirjeinä jäsenille
- www.algarvensuomiseura.fi » Etusivu » Ajankohtaista
- Facebook-sivullamme Algarven Suomi-Seura
Algarven Suomi-Seura

Toimisto:
Rua Quinta do Bispo
Edifïcio Crisfer, R/C Loja 2
8500-729 Portimão

Puh: (+351) 282 483 191 toimiston aukioloaikoina (syys-huhtikuu)
Matkapuh (toiminnanjohtaja): (+351) 967 520  976  arkipäivinä klo 9:00-15:00

Skype: algarvensuomiseura
Facebook: Algarven Suomi-Seura-Associação Finlandesa no Algarve
Sähköposti: algarve.suomi@sapo.pt
Kotisivut: www.algarvensuomiseura.fi

Pankkiyhteydet:
Portugali:
IBAN PT50 0033 0000 0007 8287 8280 5
BIC: BCOMPTPL

Suomi:   
IBAN  FI67 2022 1800 0198 10
BIC: NDEAFIHH

TOIMISTO AVOINNA syyskuusta huhtikuun loppuun maanantaista perjantaihin klo 9:00-15:00. 
KIRJASTO syyskuusta huhtikuun loppuun maanantaista perjantaihin klo 9:00-13:00. 

Ilmoitathan toimistoon sähköposti- ja postiosoitteen muutokset, myös väliaikaiset; puhelinnumerot.  
Copyright © 2016 - Algarven Suomi-Seura, All rights reserved.

Our mailing address is:
algarve.suomi@sapo.pt
www.algarvensuomiseura.fi

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list