Menovinkit

Linkkejä erilaisin tapahtumiin

Algarven alueen kulttuuri- ja urheilutapahtumat löytyvät hyvin oppaasta GUIA DO ALGARVE, jossa tiedot tapahtumista ovat sekä portugaliksi että englanniksi. Oppaan paperiversioita saa edelleen Tourist Information -pisteistä. Opas löytyy netistä sivuilta www.visitalgarve.pt >> Multimedia >> Downloads.

Linkki tammikuun oppaaseen: GUIA DE JANEIRO

Tapahtumista löytyy tietoa myös sivustolta 365-ALGARVE. Sivuston kielivalikot: portugali, englanti, ranska, espanja ja saksa. Linkki sivustolle: 365-ALGARVE

Tammikuun alussa Louléssa Konsertti ”MOZART & PIAZZOLA” 4.1.2020 Olga Heikkilä (soprano) ja Gonçalo Pescada (harmoniikka)

ORQUESTRA CLÁSSICA DO SUL news-JAN20_OCS

GULBENKIAN MÚSICA ohjelma

Tiedote kulttuuriyhdistyksestä

Kapellimestari Armando Motan johdolla on Algarveen perustettu Cultural Society, Arte do Sul, mikä järjestää klassisen musiikin konsertteja TEMPO’ssa (Teatro Municipal de Portimãossa) noin kerran kuukaudessa.
Lisätietoja www.artedosul.pt ja sähköpostilla: info@artedosul.pt.