Menovinkit

Linkkejä erilaisin tapahtumiin

Algarven alueen kulttuuri- ja urheilutapahtumat löytyvät hyvin oppaasta GUIA DO ALGARVE, jossa tiedot tapahtumista ovat sekä portugaliksi että englanniksi. Oppaan paperiversioita saa edelleen Tourist Information -pisteistä. Opas löytyy netistä sivuilta www.visitalgarve.pt >> Multimedia >> Downloads.

Linkki lokakuun oppaaseen: GUIA DO ALGARVE OUTUBRO

Tapahtumista löytyy tietoa myös sivustolta 365-ALGARVE. Sivuston kielivalikot: portugali, englanti, ranska, espanja ja saksa. Linkki sivustolle: 365-ALGARVE

Tiedote kulttuuriyhdistyksestä

Kapellimestari Armando Motan johdolla on Algarveen perustettu Cultural Society, Arte do Sul, mikä järjestää klassisen musiikin konsertteja TEMPO’ssa (Teatro Municipal de Portimãossa) noin kerran kuukaudessa.
Lisätietoja www.artedosul.pt ja sähköpostilla: info@artedosul.pt.