Menovinkit

365-ALGARVE –OHJELMA

ORQUESTRA CLÁSSICA DO SUL

Newsletter Lokakuu

Joulumyyjäiset pidetään kahvila Koivun edustalla lauantaina 24.11. Klo 10-16.00. Mukaan haluavat ottakaa yhteyttä Kaisaan (+358) 405 526 128 tai Sirpaan (+358) 407 561 420.

Tiedote kulttuuriyhdistyksestä

Kapellimestari Armando Motan johdolla on Algarveen perustettu Cultural Society, Arte do Sul, mikä järjestää klassisen musiikin konsertteja TEMPO’ssa (Teatro Municipal de Portimãossa) noin kerran kuukaudessa. Alustava ensi kevään 2018 ohjelma sisältää Beethovenia ja on tämän viestin lopussa. Isompia konsertteja voidaan järjestää myös Arade Congress Centressä.

Arte do Sul (all rights reserved) on antanut Algarven Suomi-Seuralle luvan kääntää olennaiset osat toiminnastaan ja sen organisoinnista suomeksi. Näin Algarven Suomi-Seuran klassisesta musiikista kiinnostuneet jäsenet ovat tietoisia kyseisistä konserteista ja voivat siten päästä nauttimaan Algarven alueen huippu klassisesta musiikista.

Algarven kunnat eivät tue klassista musiikkia ja kuulijoista suuri osa on ulkomaalaistaustaisia. Arte do Sul on ns. non-profit järjestö ja kaikki tulot käytetään konsertteihin. Se pyrkii nyt aktivoimaan kaikki klassisen musiikin ystävät mukaan toimintaansa. Ennakoidakseen kysyntää paremmin Arte do Sul tarjoaa kuulijoilleen kahden tasoista jäsenyyttä: hopea ja kultajäsenyyttä. Hopeajäsenyys ei maksa mitään. Hopeajäsen saa tiedot kaikista konserteista. Kultajäsenyys maksaa 20 euroa vuodessa. Saat jäsenkortin ja voit varata liput ennakkoon ja alennuksia tiettyihin konsertteihin. Voit myös tehdä ehdotuksia tulevaksi ohjelmistoksi. Jäsenien ‘velvollisuus’ on ilmoittaa osallistumisestaan ja varata liput mahdollisimman ajoissa. Varattujen lippujen mahdollinen peruuttaminen on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen konserttia, muutoin ne joutuu myös maksamaan.

Arte do Sul jäsenrekisteri on tekeillä ja mahdollisuudesta liittyä hopea- ja kultajäseneksi informoidaan erikseen. Liput voi ostaa suoraan netistä ‘BOL’ tai kultajäsenet varaamalla ennakkoon annettavien ohjeiden mukaisesti. Lisätietoja www.artedosul.pt ja sähköpostilla: info@artedosul.pt.