Jäsenedut

Liittymällä Algarven Suomi-Seuran jäseneksi olet oikeutettu jäsenetuihin, joita ovat:

• Osallistuminen seuran järjestämiin tapahtumiin
    •  matkat, retket, juhlat ja muut tilaisuudet
  • Neuvotellut alennukset palveluista
    • asiointipalvelut, terveydenhoitopalvelut, hyvinvointipalvelut, ravintolapalvelut ja matkanjärjestäjät
  • Toimiston kirjaston käyttö
    •  kirjojen lainaus laajasta valikoimasta, ilmainen tietokoneen ja wifin käyttö
  • Informatiiviset uutiskirjeet
  • Ilmoituksien lisääminen maksutta verkkosivujen kauppapaikalle
  • Tutustu tarkemmin jäsenetuihin
Kaikki jäsenedut palveluista alhaalla!

Jäsenmaksut

Vuoden 2019 Algarven Suomi-Seuran jäsenmaksu on 35,00 €/henkilö.

Jäsenille lähetetään jäsenmaksulasku sähköpostilla 10. tammikuuta.  Jäsenmaksu suoritetaan tammikuun loppuun mennessä.

UUDET JÄSENET:

Syyskuun jälkeen liittyneiden jäsenmaksu on 17,50 €/hlö.

Jäseneksi liittymisen jälkeen saat sähköpostiin laskun. Laskun maksamisen jälkeen olet oikeutettu kaikkiin jäsenetuihin. Kirjautumalla verkkosivuillemme pääset Vain jäsenille tarkoitettuun osioon.

Jäsenedut palveluista

Golf

Algarven Suomi-Seura on neuvotellut jäsenilleen erityissopimukset seuraavien Algarven golf-kenttien kanssa: Dom Pedro Golf, Pestana, Penina Golf.

Asiointipalveluja

Portugalilaisissa virastoissa asioimiseen. 20% alennus Algarven Suomi-Seuran jäsenille.

Maija Katila
Puh: (+351) 962 670 554, sähköposti: maijakatila@netcabo.pt

Terveydenhoitopalveluja

Centro Médico Rocha / Rocha Medical Center

Alennushinnat terveydenhoitopalveluista Algarven Suomi-Seuran jäsenille. Alennuksen saa voimassa olevan Algarven Suomi-Seuran jäsenkortin esittämällä.

Katso lisää: Alennushinnat Centro Medico da Rocha

Puh: (+351) 932 237 198 tai (+351) 282 041 932

Sähköposti: reccmr.jj2019@gmail.com

Osoite: Rua Engenheiro José de Bívar loja 8, Edifício Plaza Real, Praia da Rocha, 8500-810 Portimão

Hyvinvointipalveluja

Aguadream Mediterranean bath

Tarjolla erilaisia kylpyjä porealtaista suolakylpyyn tai kylmästä kuumaan altaaseen.  Höyrysauna, aromaterapiaa, hierontaa ja muita hyvinvointipalveluita.

Algarven Suomi-Seuran jäsenille 20% alennus allasosastolle ja 10% alennus muista palveluista.

Sítio da Prainha – Praia dos Três Irmãos – 8500-072 Alvor
Telefone: 282099068/ 912234990, www.aguadream.com / facebook: aguadream – banhos mediterrânicos

Jupiter Hotel Group

Jupiter Hotel Group antaa kaikkiin hotelleihinsa seuran jäsenille 10 % alennuksen  nettisivujen listahintoihin. Alennus ei koske tarjoushintoja. Varattaessa ilmoitettava varauskoodi: SUOMI.

Sen lisäksi Jupiter Hotel Group antaa seuran jäsenille 10 % alennuksen Soul Span palveluihin hotelleissa: Jupiter Algarve Hotel, Jupiter Albufeira Hotel ja Jupiter Marina Hotel. Alennus ei koske tarjoushintoja, Spa by Night tai Soul Spa jäsenhintoja.

Alennusten saamiseksi on esitettävä voimassa oleva jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus.

Käy tutustumassa Jupiter Hotel Groupin tarjontaan: https://www.jupiterhotelgroup.com/pt/

Centro de Estética Riikka

Kasvo-, jalka- ja käsihoidot, hieronta, karvojen poisto vahauksella, kokonaisvaltainen magneettipari -hoito ja Reconnective healing® -energiahoito

Riikka Kelppe Puh. (+351) 963 078 080, Sähköposti: riikka.miguel@gmail.com

Osoite: Rua Eng. José Bivar Edificio Scorpius – Bloco A, 8500-805 Praia da Rocha, GPS: 37.118693 e-8.533364

Alennushinnat Algarven Suomi-Seuran jäsenille.

Tu es linda -hoitola

Hieronta, aromaterapia, jalka- ja kasvohoidot, geelikynnet, ripsipermanentit ja ripsien pidennykset.

Hannele Vanne Puh:. (+351) 918 395 730, Sähköposti: hannele@clix.pt tai hannelevanne@gmail.com Osoite: Rua Frei Manuel do Sepulcro no 13, 8500-680 Portimão.

Alennushinnat Algarven Suomi-Seuran jäsenille.

Jäsenkorjausta Algarvessa

10 %:n alennus jäsenkorttia näyttämällä.
Myös kotikäyntejä, mm. alaselän kipu, lihas- ja niveljäykkyys, iskiashermokipu.

Pasi Jokinen-Carter Puh: (+351) 910 636 518
www.naturaljokiflow.com, Facebook.com/NaturalJokiFlow

Ravintolapalveluja

Café Restaurante GIRASSOL Quarteirassa

10 %:n alennus jäsenkorttia näyttämällä, suomenkielinen ruokalista, ravintolassa myös suomalaisille oma sivukirjasto satoine kirjoineen, jonne voit jättää omat kirjasi yleiseen käyttöön.

Osoite: Av. Infante Sagres, Atlântida II, 8125-159 Quarteira (Dom José ja Altis-hotellien välissä) Kartta.

Puh: (+351) 289 380 455, takeaway Puh: (+351) 289 316 144.

Muita palveluja

Matkanjärjestäjiä

Matkatoimisto Matkahaukka

Reittimatkoista jäsenalennus.

Osoite: Munkimäentie 15, 02400 Kirkkonummi
Puh: (+358) 929 650 00, Sähköposti: info@matkahaukka.com

Kieliluentoja

Portugalin kielen luentoja ulkomaalaisille ilmaiseksi

Quarteirassa torstaisin klo 15.30 – 17.00 koko talvikauden (1.10.-31.3.), opettajana Maria. Luennoille voi mennä myös kesken kauden vaikka vain kuuntelemaan. Puhekielet englanti ja portugali.

Paikka: Café Restaurante GIRASSOL, Av. Infante Sagres, Atlântida II, 8125-159 Quarteira (Dom José ja Altis hotellien välissä) kartta

Täytä lomake ja liity Algarven Suomi-Seuran jäseneksi