Yleiskokous

Algarven Suomi-Seuran yleiskokous pidetään Portimãossa Jupiter Algarve -hotellissa 29.3.2022 alkaen klo 11:00.

Etäyhteys. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Siihen ilmoittautuneet saavat sähköpostilla etäyhteyslinkin.

Kokoukseen voivat osallistua kaikki Algarven Suomi-Seuran jäsenet. Äänioikeus on vain jäsenmaksun 2022 suorittaneilla jäsenillä.

Ilmoittauminen kokoukseen on pakollinen. Suositeltavin tapa ilmoittautua on täyttää alla oleva lomake. Ilmoittautumisen voi tehdä myös sähköpostilla algarve.suomi@sapo.pt tai soittamalla seuran toimistoon sen aukioloaikoina (ma, ti, to klo 10-16) puh. (+351) 282 483 191. Ilmoittautuminen pe 25.3.2022 klo 15 mennessä.

Kehitystyöryhmän projektin tuloksien esittely klo 11:05-11:30. Kokousteknisistä syistä johtuen kokouksen avauksen jälkeisellä pakollisella puolen tunnin tauolla Tero Liukas esittelee seuran kehitystyöryhmän projektin tulokset kokoussalissa.

Lounas. Kokouksen jälkeen on mahdollisuus osallistua yhteiseen buffet-lounaaseen Jupiterin ravintolassa omalla kustannuksella. Lounaalle osallistuminen edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Kokouskutsu ja kokousmateriaali. Jäsenille on lähetetty 12.3. sähköpostilla kutsu, jonka liitteenä on toimintakertomus ja tilinpäätösaineisto.

Kokouskutsu, toimintakertomus ja tilinpäätösaineisto on lisäksi yhdistyksen verkkosivujen Vain jäsenille-osiossa.

Date

29 03 2022
Expired!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *