Itsenäisyysjuhla

TERVETULOA ALGARVEN SUOMI-SEURAN ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAAN

Juhlapaikaksi valitsimme uudelleen hyväksi koetun  Portimãon Penina-hotellin. Siellä muutama vuosi sitten vietetyn iloisen juhlamme herkulliset tarjoilut sekä asiantunteva ja ystävällinen palvelu jätti mukavan muiston osallistujien mieleen.

Hotel Penina, Portimão
6.12.2022 klo 12:00-16:00

Ohjelma

Tervetuliaisjuoma
Ilkka Saarnin tervetuliaissanat
Presidentti Sauli Niinistön videotervehdys ulkosuomalaisille
Malja Isänmaalle
Maamme-laulu
Kalevi Kaukosen puhe isänmaalle
Annele Tannisen lauluesitys
Lounas
Arpajaiset

Asu vapaa

RAOTAMME JO ETUKÄTEEN JUHLAN KULKUA

AIKA: Juhla alkaa klo 12:00. Tulethan hotelli Peninaan jo klo 11:30, jolloin aloitamme juhlavieraiden vastaanottamisen.

PAIKKA:  Penina Hotel & Golf Resort, osoite: EN 125 – Penina, 8501-952 Portimão

GPS: N 37.161123   W -8.58047

MAKSUT

Juhlasalin Sagres vastaanottopöydässä voit maksaa 44 euron seuran jäsenen lounasmaksun käteisellä tai maksukortilla. Jos haluat  mukaan ystäväsi,  joka ei ole vielä yhdistyksemme jäsen, on hän tervetullut juhlaamme suorittamalla lounaan lisäksi 5 euron ohjelmamaksun käteisellä.

Samassa  vastaanottopöydässä saat hankittua arpasi, juuri sen, jolle osuu pääpalkinto! Arvat maksetaan käteisellä,  hinnat ovat 3 €/ 1 arpa, 5 €/ 2 arpaa, 10 €/ 5 arpaa.

Myynnissä on lisäksi syksyn Algarven Aviisin tuore paperiversio.

TERVETULIAISJUOMA

Sitten onkin mukava hakea baarista tervetuliaisjuoma ja siirtyä salin puolelle seurustelemaan.

OHJELMA JA LOUNAS

Vajaan tunnin kestävän ohjelman jälkeen pääsemme noutopöydän runsaiden herkkujen ääreen. Pöydässä on nautittavaa jokaiseen makuun, meren antimista uuniankkaan, suolaisista pikkupaloista suussa sulaviin makeisiin, ruokajuomana Portugalin tasokkaat viinit.

ARPAJAISET

Juhlan päättää hauskat arpajaiset. Pääpalkinnon lisäksi tarvitaan pieniä palkintoja, joten tuothan tullessasi arvottavaa. Tai voit etukäteen toimittaa lahjoittamasi palkinnot Portimãossa  seuran toimistoon, Quarteirassa Marian baariin keskiviikkolounaalla.

KULJETUS

Juhlaan ei ole yhteiskuljetusta. Toivomme omalla autolla tulevien tarjoavan kyydin tarvitseville täyttämällä ilmoittautumislomakkeessa kyytiä koskevan kohdan, samoin kuin kyytiä vailla olevien. Jos olet tulossa taksilla, ja kustannusten pienentämiseksi haluat lisämatkustajia mukaan, pane rasti ilmoittaumislomakkeen kohtaan. Toimisto välittää taksiin tulevien yhteystiedot.

ILMOITTAUTUMISET

Sitovat ilmoittautumiset juhlaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella viimeistään torstaina 1.12.2022. Juhlaan ilmoittautumisella sitoutuu maksamaan lounaan, vaikka ei osallistuisikaan juhlaan. Maksulta välttyy ainoastaan sairaustapauksissa tai ilmoitettaessa  peruutuksesta viimeistään 1.12.2022.

Vahvistamme varaukset ilmoittautumista seuraavana arkipäivänä.

LISÄTIETOJA

Kysy lisää juhlasta soittamalla seuran toimistoon sen aukioloaikoina (ma, ti, to klo 10-16) puh. (+351) 282 483 191 tai sähköpostilla algarve.suomi@sapo.pt

Toimiston ollessa suljettuna 6.12. tiedustelut puh. (+351) 967 520 976.

 

 

.

Date

06 12 2022
Expired!

Time

12:00 - 16:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *