Aktiviteetit

Algarven Suomi-Seura ja vapaaehtoiset vetäjät järjestävät viikottain erilaisia kerhoja ja tapaamisia. Alla on ajankohtaiset tiedot aktiviteeteista. Seuratkaa tiedotuksia myös Finfosta ja Marianon baarin ilmoituksista.

Karaoke

Karaoke kutsuu sunnuntai-iltaisin klo 19:00 laulamaan ja kuuntelemaan, istumaan iltaa ja viihtymään Marianon baariin. Hannele ja Taisto vastaavat järjestelyistä ja viihtyisästä tunnelmasta.

Praia da Rocha, Pastelaria do Mariano = Marianon baari = Mikkola. Ed. Columbia, Rua Eng. Francisco Bivar, Praia da Rocha, 8500-809 Portimão. Kartta.

Keppijumppa Praia da Rochalla

Keppijumppa on tiistaisin klo 10:00 Praia da Rochalla. Vetäjänä on Ville Karhapää.

Portimão, Praia da Rocha
Portaat rantahietikolle Sol ravintolan kohdalta poliisiaseman vasemmalta puolelta. Poliisiaseman osoite: Avenida Tomás Cabreira, 8500-802 Praia da Rocha. Kartta.

Quarteiran keskiviikkokerho

Keskiviikkoisin suomalaiset kokoontuvat klo 13:00 ravintola Girassoliin lounaalle, jossa ruokailun lisäksi on ajankohtaiskatsaus tai jokin muu esitys sekä infoa seuran lähiaikojen toiminnasta.

Restaurante Girassol Av. Infante Sagres Ed. Atlântida 8125-157 Quarteira. Kartta.
• sijaitsee Rua do Nascentella lähellä Dom José –hotellia
• Puh: 289 316 144

Keskustelukerho

Keskustelukerhossa paneudutaan syvällisemmin johonkin aiheeseen alustuksen pohjalta. Kerho kokoontuu parin viikon välein.

• sijaitsee Rua do Nascentella lähellä Dom José –hotellia
• Puh: 289 316 144

Petankki ja mölkky

Pelaajat vaihtuvat vuosien varrella -“PETANGIN” pelaaminen jatkuu Praia da Rochan rantahietikolla, rantaravintola Casteloksen länsipuolella.

Nyt pelataan myös mölkkyä samaan aikaan.

Petankkia ja mölkkyä pelataan tiistaisin ja torstaisin klo 11:00 Praia da Rochalla. Vain sade peruuttaa pelit.

Portimão, Praia da Rocha

Toimintatorstai

Toimintatorstai tuo nimensä mukaisesti erilaista toimintaa pimeisiin iltoihin kuten tietokilpailuja suomalaisten suosimaan Marianon baariin. Hannele ja Taisto vastaavat järjestelyistä sekä viihtyisästä tunnelmasta. Voittajille myös palkinnot. Tervetuloa vanhat ja uudetkin visailijat torstaisin klo 19:00!

Portimão, Praia da Rocha Pastelaria do Mariano = Marianon baari = Mikkola Ed. Columbia, Rua Eng. Francisco Bivar, Praia da Rocha, 8500-809 Portimão. Kartta.

Lauluilta

Masa Leppäniemi laulattaa kahvila Koivussa lauantaisin klo 13:00-15:00.

Osoite: Rua Quinta do Bisbo, Edifïcio Crisfer, Loja 4, 8500-729 Portimão. Kartta.

Patikointikerho

Ohjatut patikointireissut alkavat lokakuulla.

Patikointikerhoon voit ottaa yhteyttä sähköpostilla saarni.ilkka@gmail.com tai puhelimella (+358) 400 722 086 ja (+351) 935 088 267.

Liity myös Algarven patikoitsijat –Facebook-ryhmään.

Käsityökerho

Kässäkerho kokoontuu Kahvila Koivussa tiistaisin klo 16:00.

Rua Quinta do Bisbo Edificio Crisfer, Loja 4, 8500-729 Portimão. Kartta.

Puh: (+351) 935 859 536
Sähköposti: finnishshop.koivu@gmail.com